Spatii verzi

Servicii profesionale de montaj rulouri gazon, sisteme de irigatii, solutii de iluminare, amenajari cu plante si piatra decorativa.

Pavaje

Montajul de pavele și piatră decorativă poate fi o activitate complexă, dar cu o planificare atentă și urmând pașii potriviți, poate fi realizată cu succes.

Sisteme de irigatii

Oferim servicii complete de amenajare pentru curtea ta: montaj gazon și sisteme de irigații , amenajare cu plante și piatra decorativă.

Piatra si plante decorative

Ca să te bucuri din plin de curtea ta, ai nevoie de un spațiu verde care să-ți ofere energie și liniște.

Montaj sistem profesional de irigații

Oferim servicii complete de amenajare pentru curtea ta: montaj gazon și sisteme de irigații , amenajare cu plante și piatra decorativă.
 
Gazonul este mult mai mult decât o suprafață verde în grădina ta sau în parc, este un adevărat supererou al mediului înconjurător și al vieții noastre.
 

Montarea unui sistem de irigații pentru gazon aduce numeroase avantaje în îngrijirea și menținerea peluzei. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 

  1. Economie de timp: Un sistem de irigații automatizat elimină necesitatea udatului manual al gazonului. Acest lucru economisește mult timp și efort.

  2. Conservarea apei: Sistemele de irigații pot fi programate pentru a furniza cantitatea potrivită de apă la momentul potrivit. Aceasta ajută la conservarea apei și previne irosirea.

3. Distribuție uniformă: Sistemele de irigații bine proiectate distribuie uniform apa pe toată suprafața gazonului, asigurând că fiecare zonă primește cantitatea corectă de apă.

4. Flexibilitate în programare: Sistemele de irigații pot fi programate pentru a funcționa în orele dimineții sau serii, când evaporarea este mai mică, reducând pierderea apei prin evaporare.

Scroll to Top
Suna acum