Spatii verzi

Servicii profesionale de montaj rulouri gazon, sisteme de irigatii, solutii de iluminare, amenajari cu plante si piatra decorativa.

Pavaje

Montajul de pavele și piatră decorativă poate fi o activitate complexă, dar cu o planificare atentă și urmând pașii potriviți, poate fi realizată cu succes.

Sisteme de irigatii

Oferim servicii complete de amenajare pentru curtea ta: montaj gazon și sisteme de irigații , amenajare cu plante și piatra decorativă.

Piatra si plante decorative

Ca să te bucuri din plin de curtea ta, ai nevoie de un spațiu verde care să-ți ofere energie și liniște.

Despre noi

Atunci când alegi o firmă pentru lucrările de pavaje și amenajare a spațiilor verzi, asigură-te că aceasta are experiența și resursele necesare pentru a realiza proiectul în mod profesional și că respectă standardele de calitate. Verificarea referințelor și aportul din partea ta în procesul de luare a deciziilor poate contribui la obținerea rezultatului dorit.

Experienta

In decursul a 7 ani de activitate in piata de amenajari exterioare din Romania, am avut peste 300 de colaborari de succes.

MISIUNE

Misiunea noastra este de a furniza servicii de de inalta calitate, capabile sa satisfaca cerintele oricarui client.

ECHIPA DEDICATA

Suntem o echipa tanara si creativa, iar ca obiectiv principal ne-am setat realizarea tuturor proiectelor punand obiectivul clientului pe primul loc

INTEGRITATE

Urmarim intordeauna practicile de business etice si oneste.

Clienti multumiti
Cico Services 99%
Durabilitate
Cico Services 99%
Flexibilitate
Cico Services 99%

CICO Service oferă clienților servicii complete de amenajare exterioara :

Cea mai mare dilema a clienților noștri este ce tip de pavaj sa aleagă pentru curtea lor 🔜
Cico services nu este doar un simplu montator de pavaje , venim in întâmpinarea clienților cu toate informațiile necesare in alegerea pavajului potrivit pentru curtea ta, cele mai importante detalii atunci când alegi un model de pavaj este :
– funcționalitatea pavajului : alei carosabile sau pietonale 
– forma terenului unde sunt amplasate 
– forma și stilul casei 
– culoarea casei 
 

Cum sa alegi cea mai experimentata echipa pentru serviciile de amenajari

  1. Căutare online: Folosește motoarele de căutare pentru a găsi companii din zona ta care oferă servicii de pavaj și amenajare a spațiilor verzi. Cuvinte cheie precum “pavaje profesionale”, “amenajare spații verzi”, “peisagistică” și numele localității tale pot ajuta.

  2. Recomandări de la cunoștințe: Întreabă prieteni, familie, colegi sau vecini dacă au folosit sau au auzit despre companii de încredere pentru astfel de servicii. Recomandările personale pot fi valoroase.

  3. Platforme de evaluări: Accesează platforme online de evaluări și recenzii, precum Google Reviews, Yelp sau alte site-uri similare, pentru a citi experiențele altor clienți cu diverse companii. Aici poți găsi feedback și evaluări despre calitatea serviciilor oferite.

  4. Site-urile web ale companiilor: Vizitează site-urile web ale companiilor pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferă, portofoliul lor de proiecte anterioare și informații de contact.

  5. Asociații profesionale: În funcție de locația ta, poți căuta asociații locale de peisagiști sau constructori pentru a obține recomandări de profesioniști din domeniu.

  6. Cererile de ofertă: Contactează mai multe companii din zona ta și cere-le oferte pentru proiectul tău. Acest lucru îți poate oferi o idee despre costuri, abordări și servicii incluse.

  7. Vizitează proiectele anterioare: Dacă ai posibilitatea, vizitează proiectele anterioare ale companiilor pentru a vedea calitatea lucrărilor lor în persoană.

  8. Consultă mai multe opțiuni: Nu ezita să contactezi mai multe companii și să le pui întrebări legate de experiența lor, licențe, asigurări și modul în care abordează diferite aspecte ale proiectului tău.

Avantaje Client

Scroll to Top
Suna acum